Historie

 
Sinds mijn tijd bij de Koninklijke Marine ben ik geïnteresseerd in het beveiligen van het grensgebied van land en water. Voordat MasterMind gestart werd, werkte ik bij een offshore gerelateerd bedrijf en was het beveiligen van schepen en havens een van de taken.

In 2006 is MasterMind Security in het Rotterdamse Havengebied gestart. Dit doordat we een opdracht kregen op een grote scheepswerf.

De eerste 10 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het beveiligen van schepen, havens en haventerreinen. We hebben de traditie ontwikkeld om uniformen te vernoemen naar de meest belangrijke opdrachten:

  • Zo is er het Audacia uniform vernoemd naar onze eerst opdracht “Audacia” van Allseas.
  • Het Oasis of the Seas uniform vernoemd naar het beveiligen van de renovatie van “Oasis of the Seas” (zie foto bij onze opdrachten).
  • En het Pioneering Spirit uniform vernoemd naar de opdracht “Pioneering Spirit” (zie foto bij onze opdrachten).

De komende tijd wordt het dienstenpakket breder getrokken door meer Brandwachten, Buitenwachten, MVK-ers, Receptionisten en objectbeveiligers aan te bieden aan reeds bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers. Ook wordt ons interessegebied vergroot zodat de driehoek Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch ontstaat.

Met vriendelijke groet,Ferry van de Wal

Contact »